Professionelt gulvafslibning Amager & omegn

Står du og har brug for hjælp med gulvafslibning og bor du på amager, så er vi helt sikkert et rigtig godt valg.

Gulvafslibning Amager

Er dit trægulv blevet slidt og grimt og trænger det til en gulvafslibning så kontakt gulvafslibning Amager og få et godt og ikke mindst uforpligtigende tilbud. Hos Gulvafslibning Amager tar vi os af alle vores kunder på samme gode måde. Vi vil altid gerne vejlede vores kunderne til den absolutte bedste løsning når det kommer til jeres trægulve.

Vi mange års erfaring med gulvafslibning Amager.

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og det kommer vores kunder tilgode..

Gulvafslibning er medvirkende til at skabe fantastiske flotte hjem

Her på denne side kan du se de mange muligheder som en gulvafslibning giver. Vores brede sortiment af forskellige renoverings typer finder du her:

  • Gulvarbejder
  • Gulvafhøvling
  • Gulvopgaver
  • Gulvservice
  • Gulvafslibning
  • Gulvlægning
  • Gulvbehandling

Jeg håber, at dette indlæg giver dig inspiration til at skabe virkelig fantastiske gulv i hele dit hjem.

Kontakt os i dag her

Vores service dækker Amager, København og hele Sjælland. Vores flåde af servicebiler er klar til at ordne dine trægulve med kort varsel. Gulvafslibning tilbydes til fornuftige priser og med en forholdsvis kort ventetid. Er det en opgave som haster, så finder vi som regel også ud af det.

Gulvafslibning
Påbegyndt gulvafslibning

Gulvafslibning priser der er fornuftige

En af de gode ting ved at have et massivt trægulv er, at selv når det begynder at vise tegn på ælde, så har man mulighed for at genskabe den smukke og nye overflade. Det kræver en gulvafslibning som fjerner ridser og hakker, hvorefter der påføres en ny gulvbehandling. Det nyrenoverede trægulv vil komme til at se ud som nyt, og arbejdet kan udføres til en brøkdel af hvad lægningen af et helt nyt gulv koster.

Bejse

Hvad koster en gulvafslibning og efterbehandling?

Den gennemsnitlige pris er kr. 100 – 120 pr. m2, men den afhænger af arbejdets omfang samt gulvets beskaffenhed. Der er gulvfirmaer som har en fast pris pr. m2 og andre som giver en pris ved besigtigelse.

Hvad skal der tages højde for ved gulvafslibning?

Der er fire forskellige ting der skal tages højde for ved udregningen af lønomkostninger:

Det forberedende arbejde. Her bliver gulvet forberedt til gulvafslibning, hvor områder med småskader bliver repareret, træet rengøres. Når overfladen er helt tør og fri for smuds kan der fortættes.

Gulvafslibning. Det er her hvor selve afslibningen foregår ved hjælp af en gulvslibemaskine. Der afslibes lige nøjagtigt så dybt, at den gamle overflade samt ridser fjernes.

Indfarvning. Når gulvet er blevet afslebet og fremstår helt ‘trærent’, vil gulvet blive som et helt nyt og ubehandlet materiale. På dette stadie kan en ny farvepålægning finde sted med farvet bejdse eller hvidpigmentering.

Overfladebehandling. Når en gulvafslibning har fjernet den gamle gulvbehandling og gulvet har mistet enhver beskyttelse, så er træet sårbart overfor alle pletter, fugt og vand. Så for at beskytte træet skal der påføres en eller flere lag gulvbeskyttelse, hvilket gør gulvet slidstærkt samt let at rengøre og vedligeholde.